RESERVEREN
& MEER INFORMATIE

NIEUWE AANKONDIGINGEN

‘We vonden het een boeiende DWAALSAFARI! De mengeling van kunst, natuur en geschiedenis is verfrissend en prikkelend. Hoe je tewerk gaat en je archief ontsluit is bewonderenswaardig.’ (reactie van Niek)

DWAALSAFARI Tuinstad Buitenveldert (WANDELTOCHT) KOMENDE TIJD VOOR GROEPEN TE BOEKEN
Met de benenwagen op zoek naar de ziel van deze tuinstad. De tocht voert langs onder meer een ‘kerk’ van Gerrit Rietveld, het gedachtegoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren & Jakoba Mulder , een groen doolhof en welke rol speelde een schilderij van Mondriaan? Kortom een heel andere kijk op deze wijk! Deze wandeltocht duurt zeker 99 minuten.

DWAALSAFARI Tuinstad Buitenveldert (FIETSSAFARI) KOMENDE TIJD VOOR GROEPEN TE BOEKEN
Spannende fietstocht langs onder meer bijzondere bomen van Buitenveldert en opmerkelijke tuinontwerpen van Mien Ruys, Aldo van Eyck en Piet Oudolf en de beklimming van de recent opgeleverde Valley op de Zuidas. Deze bomensafari duurt zeker 2 uur.

AANMELDEN Neem dan contact met ons op

VERTREKPUNT Botanische Tuin Zuidas – Van der Boechorststraat 8 – 1081 BT A’dam
———————————————————————————————————–
In het verleden hebben we onder meer speciale tochten verzorgd voor groepen van de BreitnerAcademie, Staatsbosbeheer, medewerkers van een uitgeverij, masterstudenten van de HKU, Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad, stiching Mocca, Stadswerk, ambtenaren van een stadsdeel en leden van het Vuurtorengenootschap.

PLANTEGROND ‘wonderlijke wandeling in elf stappen’ is vanaf heden ook te boeken!

PLANTEGROND (wonderlijke wandeling in elf stappen) handelt op speelse wijze over onder meer kraaktuinen, groenspraak, toekomstbos en een dichtende dieffenbachia. Overal uit te voeren. Op elke locatie mogelijk. Ook qua tijdsduur flexibel.

‘Vervolgens wandelde ik mee met PJ Roggeband die ons in elf stappen door een boeiende plattegrond leidde. Van Inslaaptuin tot Uithuiltuin, deze meester van het elfletterige woord onderzoekt op fantasievolle wijze de relatie tussen plant en mens. Pure poëzie!’ (aanbeveling van Lydia van Oosten)

PLANTEGROND is ontwikkeld tijdens de tentoonstelling ‘Kunst Op Volle Grond’ bij Steck Utrecht, georganiseerd door UtrechtDownUnder.

kleine lettertjes

in verband met corona-maatregelen is reserveren verplicht

wij dienen de corona-maatregelen van Stadsdeel Zuid op te volgen

u gaat mee op eigen risico, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden

Scroll to Top