RESERVEREN
& MEER INFORMATIE

VEEL EXPEDITIES ZIJN ER WEER VANAF MAART 2024

GROENSAFARI (centrum Amsterdam) donderdag 23 NOVEMBER 15 uur
komt weer voorjaar 2024

DE MEESTE ANDERE EXPEDITIES ZIJN NOG TE BOEKEN VOOR GROEPEN (BEDRIJF / SCHOOL / VRIENDEN )
NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

In het verleden hebben we onder meer SPECIALE TOCHTEN verzorgd voor groepen van de BreitnerAcademie, Staatsbosbeheer, Stadswerk Nederland, medewerkers van een uitgeverij, masterstudenten van de Hogeschool Kunsten Utrecht, Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad, stiching Mocca,
ambtenaren van een stadsdeel en leden van het Vuurtorengenootschap.

LAATSTE ONTROERTOER van 2023 is geweest

ONTROERTOER is de expeditie met verrassende verhalen en bijzondere bomen op De Nieuwe Ooster via Museum Tot Zover

DWAALSAFARI TUINSTAD BUITENVELDERT is er weer voorjaar 2024

DWAALSAFARI Tuinstad Buitenveldert (WANDELTOCHT) – om 12 uur
Met de benenwagen op zoek naar de ziel van deze tuinstad. De tocht voert vanuit Botanische Tuin Zuidas langs onder meer een ‘kerk’ van Gerrit Rietveld, het gedachtegoed van stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren & Jakoba Mulder , een groen doolhof. En welke rol speelde een schilderij van Mondriaan? Kortom een heel andere kijk op deze wijk! Deze wandeltocht duurt ongeveer 90 minuten.

DWAALSAFARI Tuinstad Buitenveldert (FIETSSAFARI)om 15 uur
Spannende fietstocht langs onder meer bijzondere bomen van Buitenveldert en opmerkelijke tuinontwerpen van Mien Ruys, Aldo van Eyck en (NU NOG MEER) nieuw opgeleverde werken van Piet Oudolf. En eindigt met de beklimming van de recent opgeleverde Valley op de Zuidas. Deze bomensafari duurt zeker 2 uur.

‘We vonden het een boeiende DWAALSAFARI. De mengeling van kunst, natuur en geschiedenis is verfrissend en prikkelend. Hoe je te werk gaat en je archief ontsluit is bewonderenswaardig.’ (reactie van Niek)

AANMELDEN Stuur een mail naar pjroggeband@online.nl

KOSTEN Voor deze tochten geldt het principe ‘betaal wat je wilt’.

VERTREKPUNT Botanische Tuin Zuidas – Van der Boechorststraat 8 – 1081 BT A’dam

AUDIOSAFARI – ‘AANGELENGDE BOSPRUT’ – expeditie in het kader van het project ‘BAKEN VLIELAND’

PJ Roggeband neemt je mee op een tocht door bos en duinmassief. Onderweg klopt hij de geschiedenis los, betrapt ‘het wonder van Vlieland’ en gaat aan de haal met dansende bomen.’ Was tijdens het festival Into The Great Wide Open 2023. Vertrek vanaf Museum Tromp’s Huys.

MEER INFORMATIE VIA DEZE LINK

PLANTEGROND ‘wonderlijke wandeling in elf stappen’ is vanaf heden ook weer te boeken!

PLANTEGROND (wonderlijke wandeling in elf stappen) handelt op speelse wijze over onder meer kraaktuinen, groenspraak, toekomstbos en een dichtende dieffenbachia.

Overal uit te voeren. Op elke locatie mogelijk. Ook qua tijdsduur flexibel.

‘Vervolgens wandelde ik mee met PJ Roggeband die ons in elf stappen door een boeiende plattegrond leidde. Van Inslaaptuin tot Uithuiltuin, deze meester van het elfletterige woord onderzoekt op fantasievolle wijze de relatie tussen plant en mens. Pure poëzie!’ (aanbeveling van Lydia van Oosten)

PLANTEGROND is ontwikkeld tijdens de tentoonstelling ‘Kunst Op Volle Grond’ bij Steck Utrecht, georganiseerd door UtrechtDownUnder.

kleine lettertjes

u gaat mee op eigen risico, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden

Scroll to Top